About

Hi!

Ik ben Renske van Buren, vrouw van Bert, mama van Sep en FOODIE van top tot teen.

Ik heb al meerdere blogs gehad waar ik schreef over mijn verschillende passies; huisinrichting, handlettering, koken, diy, fotografie.
Maar omdat dat best verwarrend was, alles door elkaar, besloot ik dat het tijd werd om me te richten op waar ik het meest blij van word; FOOD!

Renske || cookedbyrenske

Wat kun je verwachten?
Lekkere recepten, het liefst zo gezond mogelijk.. maar, een dikke maar! Ik wil ook genieten van het leven en van lekker eten. Daarom zullen er soms ook wat minder verantwoorde recepten tussenstaan, het gaat vooral om bewuste keuzes maken en vooral niet te veel šŸ˜‰

Experience Fresh ambassadeur
In februari 2017 heb ik meegedaan aan een kookwedstrijd van Panasonic en die won ik!
Sinds die tijd ben ik Experience Fresh ambassadeur en ontwikkel ik nieuwe recepten waarbij ik gebruik maak van de apparaten van Panasonic. Hiervan maak ik kookvideo’s en foodfoto’s. De recepten vind je in het menu onder het kopje Panasonic Experience Fresh, maar neem ook eens een kijkje op deze websiteĀ om meer te weten te komen over de apparaten waar ik mee werk!

Het ontwikkelen van nieuwe recepten is iets waar ik dagelijks mee bezig ben en daar geniet ik ontzettend van. Sinds ik ambassadeur ben is daar het fotograferen en stylen van die heerlijke gerechten bijgekomen.

Ik struin tegenwoordig alle kringlopen en winkels af om de leukste foodprops of backgrounds te bemachtigen. Ook maak ik inmiddels die backgrounds zelf, te leuk!

Samenwerken?
Lijkt het je leuk om samen te werken of zoek je iemand die je gerechten mooi op de foto kan zetten? Stuur me dan vooral een berichtje via de contactpagina!

Volg me op InstagramĀ en Facebook om op de hoogte te blijven šŸ™‚

Mijn mooie gezin (foto door Jekel Photography)
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s